Wat zeggen mensen over mijn Yoga

Ik heb altijd Yogales van Linda gehad in haar studio. Dit was helpend voor mijn rug en lichaam. Mijn ademhaling en opvliegers werden er ook minder van. Daarnaast heeft ze me meerdere malen geholpen met pijn in mijn lichaam. Na een energetische behandeling was het gewoon over. Ongelooflijk, maar waar.

Linda is een goede Yogadocent. Ik volg al lessen sinds ze een Yogastudio had in Nederland. Nu krijg ik lessen online en jeetje had niet verwacht dat dit zo fijn zou zijn. Het is net als of het in real life is.

Jikkie Vink

Monique Nijboer

Ik heb veel diensten van Linda ondervonden en uitgeprobeerd. Van Yoga op locatie in mijn eigen huis, online Zwangerschap Yoga, Energetische behandelingen en het Online Meditatie programma. Heel divers, maar erg helpend allemaal. Linda haar stem en kennis werkte helend en vernieuwend.

Ik moest even wennen aan Online Yoga nadat ik altijd les van Linda kreeg Face to Face in haar studio. Eenmaal gewent vind ik het heerlijk, vanuit mijn eigen woonkamer Yoga te krijgen van Linda.

Chantal Westerveen

Bianka Seitz

 

Wat zeggen mensen over mijn Energy Work

Ik heb altijd Yogales van Linda gehad. Dit was erg helpend voor mijn rug en lichaam. Daarnaast heeft ze me meerdere malen geholpen met pijn in mijn lichaam. Naar een energetische behandeling was het gewoon over. Ongelooflijk, maar waar.

Ik had een keer last van mijn nek en toen heeft Linda mij daarvan afgeholpen, alleen al door haar warme handen op mijn nek te leggen. Daarnaast ook een BARS behandeling gehad. Ik voelde me daarna meer bewust en meer ontspannen.

Jikkie Vink

Anne Marie Veen

Ik volgde altijd Yoga bij Linda. Heel fijn en ontspannend. Ik werd er leniger van, maar wat nog fijner was, warm haar handen. Als zij haar hanen op mijn rug legde, voelde ik meer long inhoud. Ik heb al jaren last van mijn bronchitis. Na een Yogales voelde ik me altijd zoveel beter.

Linda heeft mij van mijn pijn afgeholpen die ik voelde in mijn rug. Ik was wat sceptisch, maar het hielp gewoon echt. Heel bijzonder en sinds dien weet ik dat het kan. Helen met Energie.

Trudie Hekkema

Amir