Trauma Helen met Hypnose

Heel je verleden

Bevrijd jezelf

17882328044325710.jpg
 

Heel je verleden

Verlos jezelf en bevrijd jezelf van je verleden

Wist jij dat de eerste 7 jaar van je leven bepalend zijn voor jou en je trauma. Alles wat dan “vast gelegd” wordt is bepalend voor de rest van je leven.

Heb je ooit gemerkt dat je vast zit een bepaalde visuele cirkel? Dat bepaalde gebeurtenissen terug lijken te komen maar in een ander soort “jasje” Dat je denkt dit ik vaker mee gemaakt, maar je kan er niet echt de vinger op leggen.

Dit heeft te maken met Trauma, die je onbewust herbeleefd, je lichaam en vooral je brein houdt vast in een bepaald patroon. Als jij dit gedeelte van je leven niet heelt of oplost, blijft dit je hele leven achtervolgen.

Iedere chakra is ook weer verbonden met een bepaalde leeftijd. Om deze reden houd ik er zo van om met chakra’s te werken. Op deze manier kun je op een speelse manier je Trauma Helen.

Daarnaast kan ik je helpen door middel van Hypnotherapie om oud zeer voor eens en altijd op te lossen. Ook als je niks meer weet van vroeger en veel onbewuste blokkades hebt, kan ik je helpen dit op te lossen.

Verslaving, eetstoornissen, depressies en ook fysieke klachten alles komt voort uit Onopgelost trauma. Alles is te herleiden. We kunnen alles veranderen met ons eigen lichaam en brein.

Geloof je het niet, probeer het uit en gun jezelf de verlichting.